Vulcan Odense

Smedekoret

Mail fra kulturmaskinen

Jeg eftersender denne mail fra kulturmaskinen til orientering.

 

Vi har haft en dejlig sommer, fuld af koncerter, camps og siddende dansemoves. Nu står en efterårssæson for døren, præcis som der plejer. Men intet er som det plejer. Er du nysgerrig på, hvad vi må og ikke må sammen på Kulturmaskinen, så læs med her.

Magasinet kan vi, efter gældende regler, afholde arrangementer med op til 350 siddende gæster. Det kommer til at bide nogle af de største arrangementer over i to. Hvis du har købt billet til et arrangement, som har solgt mange billetter, kan du altså risikere at arrangementet flyttes nogle timer. Hold øje med og afvent en melding fra arrangementets arrangør. For at holde afstand, holder vi et sæde frit mellem selskaber, der kommer sammen. Der indsluses i et jævnt tempo, der sikrer afstand – og efter arrangementernes afslutning åbnes 3 udgange, så man hurtigt kan komme ud.

I Frølageret kan vi, efter gældende lovgivning, afholde arrangementer med op til 70 siddende gæster.

Det ser umiddelbart ikke ud til, at vi får lov til at præsentere koncerter med stående publikum foreløbig.

Vi har indkøbt mundbind, som kan købes i baren – men tag gerne et på. Det er ikke et krav, men det gør måske en forskel alligevel. Der er naturligvis også placeret spritbeholdere hist og her, så vi alle, sammen, kan gøre en indsats for håndhygiejnen og vi gør ekstra rent på kontaktflader i disse tider.

Værkstederne er efterhånden fuldt funktionelle. Her arbejdes der dog med nedsat kapacitet og ekstra afspritning af arbejdsstationer og værktøj. Se på hvert enkelt værksted for det fulde omfang af begrænsningerne.

Mødelokalerne kan fortsat lejes, dog med halv kapacitet.

Hos Kunstbygningen Filosoffen er der håndsprit, afstandsmærker og retningsbestemte ruter igennem udstillingen. Næste udstilling åbner den 23/8.

Rosenbækhuset kan også fortsat lejes. Her skal afstandskrav samt ekstra hygiejne-tiltag naturligvis overholdes som på vores øvrige steder

OFF gennemføres som sædvanlig i denne uge (uge 35), men lidt mindre end det plejer at være. Hele huset glæder sig dog til at se spændende kortfilm fra hele verden.

Når verden er allermest mærkelig og dystopisk er der ikke noget, der hjælper så godt som god musik, søde ord, flotte billeder, det at skabe noget og det at være del af noget. Vi glæder os til at se dig! <3

Kh

Kulturmaskinen

Nyheder

Ny hjemmeside

9-02-2017. 

Besøgende:

01-08-2020 - 293.724

 

Siden opdateres løbende.

 

VULCAN SØGER SANGERE

Vi øver Tirsdag fra kl. 19:00 til 21:00 i Smedenes hus,

Østerbæksvej 92, 5230 Odense M. 

Kig ind og bliv en del af fællesskabet.

Se menupunktet. OPRÅB...

 

 Det er en god idé at kigge de enkelte menuer igennem med jævne mellemrum, da der til stadighed vil blive lagt nyt ind under de forskellige "menupunkter" , især er det en god idé at checke "Koncerter" og "For medlemmer" men også prøve at se under vores sponsorer i venstre kolonne, vores sponsorer støtter os, så vi anbefaler vores mange følgere at støtte dem...

 Allan Lykke


Ulf Starup

Dirigent og Korleder for Vulcan koret.

Pianist, dirigent, basunist, komponist. Uddannet på Løgumkloster Kirkemusikskole i orgel og modtaget privat klaverundervisning hos Gitte Greve, Povl Lumby og Erik Starup. Har undervist på bl.a. FORA 1748 og Paarup Aftenskole i 22 år. Underviser pt på Paarup Aftenskole i klaver samt dirigent i 3 kor. Udøvende musiker. Pianist bl.a. Bogense Sommercabaret, HCA-cabareten, og Krogager-cabareterne. Akkompagneret bl.a. Kim Hammelsvang Henriksen, Randi Winther og Thomas Eje. Ligeledes fast pianist på Odensekoret. Basunist pt. i salsaorkestret “Grupo Corazon”. Basunist pt. i salsaorkestret “Grupo Corazon”.Komponerer lydkulisser til meditation og egen musik.